Expliquem contes als nens i nenes d’Aspasim

Vam anar a la biblioteca del centre cívic de Vallvidrera a reunir-nos amb l´Escola Aspasim. Quan vam arribar ens vam trobar 4 nenes i els hi vam explicar contes de tota mena: amb tacte, sons i altres coses. La Núria, de la biblioteca, ens va explicar com narrar un conte amb tots els detalls, després vam anar a explicar-los nosaltres. La majoria ens ho vam passar molt bé  i ens va semblar que a elles també els hi va agradar. (Martina i Quim Bernal)

Em va agradar molt, vam conèixer a unes nenes d’Aspasim, els hi vam explicar contes i ens ho vam passar molt bé. (Jaume).

Va ser molt guay, les nenes d’Aspasim eren molt simpàtiques, va ser més fàcil el que em pensava explicar els contes. (IRI).

Va ser divertit, explicar contes és guay pel lector i pel que escolta…Tot i que als alumnes d’Aspasim els hi costa escoltar (Gael).

Em va agradar molt aquesta activitat. Hi havia una nena que es deia Naiara que tota l’estona aplaudia, era divertida…(Mia Ll).

Em vaig sentir molt bé, perquè veia que els nens d’Aspasim s’ho passaven bé (Noa).

Vaig aprendre que podia explicar contes a nens i nenes que no són com jo  (Laurence)