L’escola

L‘escola Nabí ofereix educació infantil i primària (de 3 a 12 anys). És una escola d’una línia a pocs metres de la població de Vallvidrera i al bell mig del bosc de Collserola. Ofereix un servei de menjador, acollida matinal i activitats extraescolars de música, esports, teatre musical en anglès, dansa i robòtica. L’escola disposa d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

L’Escola inspira el seu Projecte Educatiu en la pedagogia Freinet. El Projecte Educatiu és compartit per tot l’equip de docents. Entenem l’Educació com la formació integral de la persona, tenint en compte els aspectes intel•lectuals, emocionals i socials.

L’Escola Nabí inicia la seva tasca educativa l’any 1972 a la zona de Vallvidrera. El fet d’ubicar l’Escola a Vallvidrera es deu a la voluntat de treballar per a un barri, un barri poblat, però menys urbà i en plena natura. Així mateix, aquesta ubicació privilegiada, conjuntament amb les dimensions petites i abastables dels edificis, han fet de l’escola una institució familiar, humana i acollidora al llarg de tots aquests anys.

 

Com arribar-hi

Amb els FGC, línia S1 o S2. Baixeu a l’estació del Peu del Funicular (si veniu des de Barcelona, no us poseu al primer vagó!) i agafeu el funicular fins a Vallvidrera Superior (a dalt de tot).

Composició del Consell Escolar

PresidentaNúria Puig
Cap d’estudisMireia Campos
SecretariGerard Muntada
Representant de l’AjuntamentAlba López
Representants de mestresEulàlia Ros, Hilari Arques,Cristina Burguès, Olga Canal, Marta Valsecchi
Representants de famíliesAnna Seguí, Marc de Vicente, Pau Guillamet i Santi Vilardaga
Representant de l’AFaJoan Guasch
Representant del PASDavid Comín