Les comissions de l’AFA

Si vols participar d’alguna de les comissión envia’ns un correu electrònic a comunicacio@nabi.cat

 

 Comissió menjador

La comissió menjador treballa conjuntament amb l’empresa de catering Ecoarrels, S.L. per poder oferir als nens i nenes que es queden a l’escola un menú equilibrat, variat i sa. A més, treballa amb l’equip de monitoratge per assegurar que les activitats desenvolupades durant l’estona del migdia siguin coherents amb el sistema pedagògic de l’escola.

Comissió comunicació

Encarregada de gestionar els continguts de la pàgina web i del disseny d’eines per facilitar la comunicació de les famílies amb l’AFA i l’escola.

Gestió i Economia

Responsable de l’administració del pressupost i la gestió econòmica, fiscal i laboral de l’AFA. S’encarrega de l’elaboració del pressupost anual del curs, del que se’n deriva el preu de les quotes. Aquesta comissió treballa i fa el seguiment de la persona responsable de l’administració de l’AFA. Una part de la tasca gestora és contractada a una empresa especialitzada.

Comissió camí escolar

La comissió treballa perquè el camí a l’escola sigui segur, agradable i per fomentar l’anar a peu!

El Camí Escolar és un projecte de ciutat per la formació i l’educació en valors des de l’autonomia, la solidaritat i la bona convivència: un itinerari senyalitzat que facilita que els infants vagin i tornin a peu a l’escola de manera segura.

Comissió casal i casalet

Casalet: les tardes de la jornada intensiva de juny s’organitzem, d’acord amb la línia pedagògica de l’escola, activitats lúdiques per als nens i nenes.

Casal d’estiu de juliol: S’organitzen activitats lúdiques de 9 a 17h.

Totes dues activitats s’adrecen a infants de P3 a 6è de l’escola, però també és obert a infants d’altres escoles.

 Comissió Farigola

La comissió Farigola s’encarrega de cuidar l’entorn natural de l’escola i dels seus voltants.

També promou l’ús de l’Aula Natura (que es troba vora del pantà), i participa del projecte d’Escola Verda (una xarxa de la que la nostra escola en forma part).

Voluntariat

Organitza el voluntariat per a diferents activitats escolars que tenen suport de famílies: acompanyaments a piscina, reforç de lectura, suport de conversa d’anglès.

Comissió Freinet

La Comissió va néixer l’any 2016 per commemorar el 120è aniversari de Célestin Freienet, conèixer la seva proposta pedagògica que inspira el projecte pedagògic de l’escola. Després de la commemoració, la Comissió organitza “Cafès Pedagògics” per oferir un espai on les famílies i l’escola dialoguin sobre temes que interessen i preocupen de l’educació dels nostres fills i filles.

Comissió Imagina

Comissió Imagina El dia de treballar tots i totes per l’escola: arreglem, pintem, muntem, dinem i assistim al concert dels nens. La fem un dissabte de primavera.

Responsables: Pares i mares de 3r

Comissió llibres compartits

Des del curs 2003/04 s’ha implementat el projecte de socialització de llibres de text i diccionaris, progressivament fins arribar a la gairebé totalitat des del curs 2006/07. Els llibres de text es comparteixen i amb això s’aconsegueix un estalvi mitjà anual de 84€ per infant. Les famílies paguen una quota anual d’entre 6 a 39 euros (en funció del curs) perquè s’adquireixen nou materials que cal reemplaçar o adquirir de nou.

Comissió extraescolars

Les activitats extraescolars les organitza l’AFA en col·laboració amb l’Escola, seguint sempre el criteri pedagògic del centre. Les activitats esportives i musicals estan coordinades pels mateixos especialistes que assessoren el treball a l’aula en l’horari lectiu. Pensem que és molt important fer aquest lligam per tal de poder mantenir el mateix criteri pedagògic al llarg de tot el temps que els infants passen a l’escola.