Club de lectura de 6è

CLUB DE LECTURA  6ê :   “Molsa” de David Cirici

 

Blai: El llibre m’ha agradat moltíssim, era d’un gos que explicava a partir de les olors la història. Em va agradar fer el Club de lectura sols, els de 6è, també fer-ho a la biblioteca de l’escola, perquè és un lloc que conec bé i em sento molt bé.

Xènia: El llibre és molt xulo! El club va ser divertit. Tothom anava dient el que havia entès del llibre, així podíem reflexionar coses que no havíem acabat d’entendre i així comprendre millor el llibre.

Leo P: Em va agradar participar en el club, és la manera d’explicar una historia que hem imaginat i viscut gràcies a llegir el mateix llibre tots.

Robert: Em va semblar un llibre molt interessant, era trist però estava bé per nois de la meva edat. Em va fer pensar molt i també aprendre coses de la vida…nosaltres no tenim guerres però hi ha molta gent que si les viu.

Agnès: El llibre em va semblar molt guai! El club era obert a recollir totes les opinions i jo vaig poder donar la meva.

Leo A: Em va agradar que fóssim pocs (9 alumnes), així tothom podia participar i dir el que ell pensava, jo vaig poder dir el que havia pensat i imaginat al llegir el llibre.

Gabriel: Em va agradar el club, poder expressar tot el que vaig sentir quan llegia el llibre va estar bé. També em van agradar les preguntes inesperades que ens vas fer… “ A quin lloc creus que va passar aquesta història?” … Així tothom deia el que havia pensat. Era divertit perquè hi havia moltes opinions diferents.

Alberto: Crec que el llibre m’ha proporcionat començar a llegir llibres més gruixuts. Vaig aprendre i saber de l’horror de la 2n guerra mundial… no era cap broma! Vaig poder donar les meves opinions i explicar el que havia imaginat mentre llegia el llibre.

Olga: Estic molt contenta de veure com ha agradat aquest llibre! M’ha encantat escoltar les opinions i les valoracions dels participants, han estat molt encertades, intel.ligents i elaborades.

Endavant 6è, seguiu sent bons lectors!