CASALET 2017

Inscripció Casalet 2017

Del 6 al 20 de juny viurem una nova edició del Casalet d’Estiu! Una proposta de lleure per a les tardes dels dies de jornada intensiva, amb un munt d’activitats molt dinàmiques!

El Casalet està organitzat des de l’AFA, amb la coordinació de l’Àngel Sinués i la participació dels monitors de menjador i d’extraescolars. Els nens i nenes de P3 estaran amb les seves vetlladores habituals, i per la resta de cursos, l’equip de monitors personalitzarà les activitats segons les necessitats de cada grup.
Podeu consultar les activitats previstes, i el que heu de portar, en el quadre de programació.

Animeu-vos a participar-hi!

Inscripció online del 18 al 26 de maig.

Informació bàsica

Lloc: Escola NABÍ.
Dates i horari: del 6 al 20 de juny de 2016, de 15.00h a 17.00h. L’últim dia d’escola, 21 de juny, no es fa el Casalet.
Monitors/es: equip de monitors/es format pels de mitja pensió i d’extraescolars de l’escola.
Preu: 38
Termini d’inscripció: del 18 al 26 de maig.
Pagament: s’inclourà al rebut del mes de juny.
Grups: amb anterioritat a l’inici de l’activitat es penjarà al taulell d’anuncis un llistat amb l’assignació de grups dels nens/es.
Recollida dels nens/es: per la porta del pati de les travesses.
Organització: AFA Nabí, monitors de mitja pensió, Ecoarrels.

PROGRAMACIÓ CASALET

  • Formulari d’inscripció

    Per inscriure el teu fill o filla al Casalet, omple aquest formulari. Cal omplir un formulari per a cada infant que vulguis inscriure.
    Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.
  • Dades pare / mare / tutor

  • Dades nen/a

  • Protecció de Dades

    En compliment amb el disposat en la LOPD (Llei 15/1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1.999), l’informem que les dades personals facilitats per vostè s’incorporaran a un fitxer automatitzat de l'AMPA de l'escola Nabí. La finalitat del mateix és la gestió del casal. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin recopilades en aquest fitxer mitjançant un escrit dirigit a: AMPA Escola Nabí, C/ Reis Catòlics, 38, Barcelona 08017 o per correu electrònic dirigit a: ampanabi@gmail.com