Cafè Pedagògic

Després de la Commemoració del naixement de Freinet, des de la Comissió que porta el seu nom, hem vist l’interès que tenim les famílies per seguir compartint el debat sobre l’educació dels nostres infants.
 
És per aquest motiu que endeguem els “Cafès Pedagògics” a l’escola Nabí. És una iniciativa que té per objectiu oferir un espai de diàleg per a les famílies mentre prenem un cafè o infusió.
 
A cada sessió es comptarà amb la participació d’una persona amb experiència en la temàtica proposada que ens facilitarà el debat i ens ajudarà amb els dubtes.
 
No substitueix a les xerrades que ja s’organitzen a l’escola, sinó que vol ser un espai de trobada i intercanvi.
 
Els Cafès Pedagògics es convocaran periòdicament a partir dels neguits i interessos que vagin apareixent a les mateixes trobades.
 
Per al primer Cafè Pedagògic hem tornat a convidar a Francesc Imbernon, que molt amablement ha acceptat la nostra invitació. Volíem seguir el fil del què va exposar a la taula rodona sobre les “Invariants Pedagògiques” de Freinet, que tanta curiositat va despertar entre molts de vosaltres i que, per aquest motiu, vam sentir que aquella jornada quedava curta.
Serà el dia 4 d’abril a les 17:30h a l’escola i hi haurà servei de monitoratge.
Desitgem que sigui del vostre interès i us hi esperem!