Laboratori de plàstica

Cursos enrere hem fet el laboratori de plàstica, en el curs actual no l’hem dut a terme per falta d’inscrits, però ho seguirem oferint.

Està adreçat a alumnes de 5è, 6è, ex alumnes i tot aquells pares, mares i parents que tinguin un esperit d’investigació i ganes de gaudir sent creatius.Els objectius generals són: principalment passar-ho bé tot investigant, desenvolupant la creativitat, potenciant l’observació, experimentant amb la forma, el color, l’espai, la línia … per buscar un llenguatge propi i per trobar recursos creatius.

Tot això ho aconseguirem utilitzant el material que cada alumne prefereixi, pintures, ceres, aquarel·la, tempera, tinta xinesa… i a partir de propostes que realitzarà el mestre. No cal ser bon dibuixant, tant sols cal tenir ganes de descobrir totes les possibilitats plàstiques que som capaços de realitzar i deixar-se portar per un esperit d’investigador.

Descobrirem nous llenguatges i experimentarem amb nous suports per mitjà de diferents materials i tècniques, però sobretot del gravat en diferents materials, linòleum, melamina, fusta, acetat…

Partirem de les propostes, dels interessos, de les dificultats… de cada alumne per aconseguir- les, per superar-les i en definitiva per gaudir de la feina ben pensada, pensant què volem comunicar, com ho volem fer, per a qui i per què. En definitiva realitzant obra pròpia.