Activitats extraescolars curs 2016-17

Les activitats extraescolars programades per al Curs 2016/17 són l’Escola de Música, Activitats Esportives i Escacs. Totes aquestes activitats estan pensades per a què, a més dels alumnes de l’escola, hi puguin participar d’altres alumnes del barri, els alumnes d’ESO i pares interessats. Els objectius estan íntimament lligats al projecte educatiu de l’Escola i encaminats al desenvolupament íntegre de la personalitat de l’infant.

 1- INFORMACIÓ GENERAL

  • – Calendari: les activitats extraescolars s’iniciaran la setmana del 3 d’octubre i finalitzaran l’1 de juny.
  • – Per a la viabilitat de les activitats extraescolars és fonamental el compromís de les famílies per completar el curs escolar.
  • Si un alumne és dóna de BAIXA haurà de pagar el trimestre sencer.
  • – Recordeu que les quotes mensuals (9 quotes, d’octubre a juny, ambdós inclosos) són el resultat del prorrateig del cost total de l’activitat.
  • – Us recordem que no es pot estar a les instal·lacions de l’escola durant l’estona que duren les activitats, la recollida dels nens es farà per la porta del pati de la pista i la porta s’obrirà 5 minuts abans d’acabar l’activitat. Un cop els alumnes finalitzen les activitats no es podrà romandre a l’escola, ja que l’espai ha de quedar lliure per poder facilitar les tasques que encara s’estan realitzant a la pista i a les aules.
  • Ens reservem el dret a NO obrir un curs si no hi ha prou alumnes apuntats.

2- INSCRIPCIÓ

Les inscripcions les podeu realitzar on-line omplint el formulari que trobareu al següent enllaç:

https://www.nabi.cat/inscripcio-extraescolars-2016-2017/

Un cop omplert, rebreu per correu electrònic una fitxa que haureu d’imprimir, signar i entregar a la secretaria de l’AMPA. (Si no rebeu el correu amb la fitxa d’inscripció, reviseu el correu brossa, és possible que us hagi entrat com a spam)

El termini d’inscripció a les activitats finalitza el dia 23 de setembre.

3- AJUTS ECONÒMICS PER A LES ACTIVITATS ESPORTIVES (esport i escacs)

Aquest curs l’Ajuntament de Barcelona continua amb el programa de beques per a activitats extraescolars esportives per a nens i nenes que aquest curs 2016-2017

Els criteris que s’han de complir per accedir a les beques són:

– Estar cursant entre 1r de primària i 4t d’ESO.

– Haver fet la inscripció a una extraescolar homologada (les de l’escola estan homologades).

  • -Unitats familiars que tinguin uns ingressos iguals o inferiors a 12.000,00€ anuals per a cada membre de la unitat familiar.

– Estar empadronats i residint a Barcelona.

Tota la informació de l’oferta de les entitats homologades es pot consultar a la pàgina web www.plaesportescolarbcn.cat

El termini dels ajuts econòmics acaba el 30 de setembre. Cal dur la sol·licitud que us entregaran i segellaran a la secretaria de l’AMPA a una Oficina d’Atenció al Ciutadà personalment.

4- HORARIS I PREUS

Consulteu aquí els horaris i els preus de les activitats